32. Genc Günler Tiyatro Festivali Basvuruları Basladı! (9-19 Mayıs)

32. Genc Günler Tiyatro Festivali Basvuruları Basladı! (9-19 Mayıs)

Mar 08

gg

 

 

 

 

  1. Genç Günler Festivali Başvuruları Başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 9-19 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceği 32. Genç Günler Festivali’nde, sahnelerini genç kuşağın sanatçılarına ve sanatçı adaylarına açıyor.

Genç nefesler, geleceğin sanatçıları ve seyircileri, bugünün genç kuşak sanatçıları; gelin şehrin tiyatrosunda buluşalım…

Bu yıl 32.si düzenlenen Genç Günler, programında geleneksel tiyatrodan çağdaş tiyatroya uzanan geniş bir yelpazede performanslara yer vermeye devam ediyor. Şehir Tiyatrosu’nun 100 yılı aşkın tiyatro mirasıyla, geleceğin tiyatrosuna bir köprü oluştururken; yeni tiyatro yaratıcılarını keşfetmeyi ve yeni arayışları seyirciyle buluşturmayı amaç ediniyor. Çağdaş metinler, yerli ve yabancı genç yazarlar, disiplinler arası tiyatro, klasik sahneden sokağa yayılan performans, biçimsel ve içerik olarak yenilikçi projeleri bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Programa alınan projeler, 10 gün boyunca, İstanbul seyircisiyle ücretsiz buluşacak. Performansların yanı sıra, atölyeler, söyleşiler ve açık hava etkinlikleri de programda yer alacak.

Başvurular, tiyatro, performans, dans ve sergi projelerine açıktır. Proje dosyalarınızı 1 Nisan Cuma gününe kadar gencgunler@ibb.gov.tr adresine e-posta olarak gönderilmesi gerekmektedir.

  • Tiyatro adı ve kısa bilgi
  • Oyun künyesi
  • Oyunun özeti
  • Oyun metni
  • Oyun fotoğrafları

Oyun videosu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Müdürlüğü

 

 

Adres : Darülbedayi Cad. No.3 Harbiye-ŞİŞLİ İSTANBUL

Basın ve Halkla İlişkiler : 0 212 / 455 39 34  – 455 39 35

Faks: 0 212 / 449 51 41

 

 

https://www.facebook.com/sehrintiyatrosu

 

 

https://twitter.com/sehir_tiyatrosu

 

 

E-Posta: basin.yayin@ibb.gov.tr  Web: www.ibst.gov.tr

32. Genç Günler Başvuruları